Головна  →  Новини  →  18 березня 2019

Освітяни столиці долучилися до традиційної толоки

Освітяни столиці долучилися до традиційної толоки

У суботу, 16 березня у Києві стартували щорічні сезонні толоки, що проходять у рамках світового флешмобу #trashtag. До прибирання міста після зими, яке одночасно проводилось більш ніж на сотні локацій столиці, долучилися майже 4 тисячі працівників Київської міської державної адміністрації та районних у місті Києві державних адміністрацій, небайдужі кияни та, звісно, комунальні служби.  Серед них близько 130 – співробітники Департаменту освіти і науки; Освітньої агенції міста Києва; Київського спортивного ліцею; Київської МАН; Будинку вчителя; Будинку художньої та технічної творчості; Центру дитячо-юнацьго туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання.  За короткий термін спільними зусиллями команда прибрала значну площу парку імені Максима Рильського (Голосіївський парк).

Допомогу в успішній реалізації толоки провели майстри комунального підприємства «Київзеленбуд»,  що супроводжували ентузіастів до місця прибирання та проводили додатковий інструктаж. Також, усі охочі отримали засоби для прибирання території.

Згуртована командна робота та трохи вільного часу зроблять столицю ошатною та комфортною. Чистота нашого міста починається з нас. 

фото

Перейти до спискуВерсiя для друку