КМДА Київська міська державна адміністрація


24 квітня 2019

Чергова перемога юних українців-математиків!

Чергова перемога юних українців-математиків!

За перемогою українок на VIII Європейській олімпіаді з математики для дівчат, прийшла ще одна - наші юні математики знову тішать своїми успіхами на міжнародному рівні. Так, Рудик Євгенія-Анастасія, вихованка відділення математики Київської МАН, учениця 10 класу Києво-Печерського ліцею № 171 «Лідер», стала срібною призеркою на XХVІ Міжнародній конференції молодих вчених «ICYS -2019». Науковий керівник нашої юної дослідниці - Єфімова Тетяна Леонідівна, керівник секції математичного моделювання КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді», вчитель математики гімназії № 283, старший науковий співробітник, кандидат фізико-математичних наук. А загалом українська команда на цих інтелектуальних змаганнях виборола 7 нагород!

Це щорічний захід, який є особливим видом індивідуальних змагань з фізики, математики, інформатики та екології. У 2019 році конференція відбувається з 19 по 25 квітня в м. Куала-Лумпур (Малайзія).

ICYS 2019 є однією з програм, організованих Малайзійською організацією молодих вчених (MYSO). Крім заохочення творчої та інноваційної діяльності серед студентів, ICYS 2019 прагне забезпечити платформу для виявлення молодих послів для участі в змаганнях на національному та міжнародному рівнях. Таким чином, це спроба прищепити і поліпшити дослідницьку культуру серед школярів.

Бажаємо всім українським переможцям й учасникам конкурсу, щоб цей прекрасний старт став першою сходинкою на їх шляху до вершин світової науки!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.