Головна  →  Новини  →  10 червня 2019

Київська МАН на фестивалі ТехноАрт КПІ

Київська МАН на фестивалі ТехноАрт КПІ

8 червня, на запрошення П.О. Киричка, проректора з науково-педагогічної роботи Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Київська МАН взяла участь у науково-технічному фестивалі ТехноАртКПІ. Захід також відвідали слухачі літньої школи відділення технічних наук.

На фестивалі були представлені розробки вихованців відділення, зокрема проект «Багатофункціональний роботизований комплекс» Гліба Карягіна, учня 10 класу ліцею № 142, бронзового призера III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. Хлопець захоплено розповідав усім зацікавленим про створення свого маніпулятора та ділився власним досвідом конструювання та програмування подібних пристроїв.

Також, на цьому заході були представлені роботи талановитих студентів і викладачів багатьох факультетів та інститутів НТУУ «КПІ імені Ігоря Сікорського». На Площі знань відвідувачі ознайомилися з цікавими розробками, взяли участь у майстер-класах, науково-популярних квестах, побачили запуск саморобної ракети та позмагалися в робо-батлі.

Наприкінці фестивалю учасники літньої школи відділення технічних наук Київської МАН, відкритої на базі «КПІ імені Ігоря Сікорського», відвідали у студентському просторі Belka воркшоп «How to become Software Engineer. Path from university to Junior Position» від Олексія Дишлевого, представника ІT-компанії EPAM Systems в Україні. Учні отримали сертифікати від проректора з науково-педагогічної роботи Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» Киричка П.О., та подарунки від ІT-компанії EPAM Systems.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку