Головна  →  Новини  →  25 червня 2019

У кожному районі міста пройдуть освітянські зустрічі

У кожному районі міста пройдуть освітянські зустрічі

Сьогодні, 25 червня, у Дніпровському, Шевченківському та Оболонському районах столиці відбулось спілкування керівників закладів освіти з директором Департаменту освіти і науки КМДА Оленою Фіданян.

Директор Департаменту відповідала на запитання Асоціації керівників закладів освіти Києва, що були озвучені під час розширеного засідання Колегії Київської міської державної 14 червня 2019 року.

Освітяни поспілкувались у професійному колі та обговорили пріоритети розвитку галузі на 2019-2020 навчальний рік, питання фінансування бюджетних міських програм, якість їх виконання в межах районів та інші питання, що стосуються забезпечення якості освітніх послуг в районах міста Києва.

Олена Фіданян презентувала аналіз виконання міських програм, підготовки до нового навчального року та впровадження концепції Нової Української школи у розрізі кожного району, бо саме керівники закладів освіти повинні бути обізнані у таких питаннях і спільно з Департаментом доносити цю інформацію до громади Києва.

Такі освітянські зустрічі об’єднують та доводять, що освіта - це потужна єдина сила, здатна змінювати та боротися. Це команда, що має спільні пріоритети - дитина, якісна освіта та комфортний розвиток.
Бажаємо усім керівникам освіти Києва впевненої та успішної літньої підготовки.

Перейти до спискуВерсiя для друку