Головна  →  Новини  →  23 серпня 2019

Віталій Кличко підняв прапор та урочисто вручив паспорти юним киянам

Віталій Кличко підняв прапор та урочисто вручив паспорти юним киянам

Мер Києва Віталій Кличко урочисто підняв прапор біля Київської міської ради. Церемонія відбулася з нагоди Дня Державного Прапору України.

«Український прапор – це символ нашої держави, символ що об’єднує нас, надає українцям сил працювати заради змін і перетворень, будувати країну, в якій ми мріємо жити. Наш прапор – це й оберіг, що додає відваги, коли наші захисники йдуть із ним у бій, відстоюючи незалежність і свободу української держави», – наголосив мер Києва.

Віталій Кличко подякував ветеранам АТО, які традиційно прийшли на церемонію підняття прапору, за їх героїчний подвиг на Сході держави. І закликав усіх вшанувати пам’ять загиблих воїнів і Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання. 

Мер столиці також зазначив, що для нього особисто державний прапор – це своєрідний оберіг.

«Український прапор гордо майорить не тільки у кожному місті і селищі нашої країни, а й по всьому світу. Коли наші школярі перемагають на міжнародних олімпіадах. Коли українські спортсмени завойовують золото на міжнародних змаганнях. І я завжди говорю, що для мене український прапор  – теж особливий оберіг, що завжди зі мною. Він надавав мені сил і рішучості перемагати у спорті. Допомагає і сьогодні. Бо часи такі – що складніші, ніж в ринзі!», – сказав Віталій Кличко.

Також, за традицією, в День Державного Прапора мер столиці урочисто вручив 20 юним киянам паспорти громадян України. Паспорти отримали 11 дівчат та 9 хлопців з числа учнів закладів загальної середньої освіти, які досягли значних успіхів у навчанні, спорті, мистецтві, мають перемоги на олімпіадах, змаганнях, конкурсах, є лідерами учнівського самоврядування. 

Більше фото тут:

Перейти до спискуВерсiя для друку