КМДА Київська міська державна адміністрація


9 вересня 2019

18 вересня відбудеться настановча сесія Київської МАН

18 вересня відбудеться настановча сесія Київської МАН

Настановча сесія Київської малої академії наук відбудеться 18 вересня 2019 року о 16:00 год. у Колонній залі КМДА за адресою: вул. Хрещатик, 36.

З метою максимального залучення столичної учнівської молоді до науково-пошукової та експериментально-дослідницької діяльності КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді» проводить велику настановчу сесію «Науковий променад». Цим заходом Київська МАН відкриває новий навчальний 2019-2020 рік та розпочинає підготовку до проведення міського етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

Цього року Київська МАН вперше одночасно презентуватиме київським школярам, їх батькам та вчителям роботу 65 секцій, що працюють у 15-ти наукових відділеннях, як традиційних (математики, фізики та астрономії, хімії та біології, екології та аграрних наук, економіки, наук про Землю, історії, технічних та комп’ютерних наук, філософії та суспільствознавства, української філології та мистецтвознавства, іноземної філології та зарубіжної літератури), так і новостворених – суспільних комунікацій, безпеки та оборони (кібербезпеки) та «Київ-столиця».

Програмою заходу передбачено інтелектуальні конкурси, вікторини, квести, наукові шоу, майстер-класи та тренінги, призи найактивнішим учасникам та наукові сюрпризи, а також можливість поспілкуватися з керівниками відділень та секцій, обрати наукового керівника для свого майбутнього дослідження, поспілкуватись зі своїми однолітками, які вже займаються науково-дослідницькою роботою. Адже до участі також запрошені «зіркові» випускники та вихованці Київської МАН – переможці міжнародних та всеукраїнських конкурсів, які своїм прикладом мають надихнути інших школярів до участі у науково-дослідницьких проектах, що можуть стати для них першими кроками до великої науки.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.