Головна  →  Новини  →  10 вересня 2019

Висловлюємо співчуття у зв’язку зі смертю Філоненко Тетяни Анатоліївни, співробітника управління освіти Печерської РДА

Висловлюємо співчуття у зв’язку зі смертю Філоненко Тетяни Анатоліївни, співробітника управління освіти Печерської РДА

9 вересня  2019 року обірвалося життя Тетяни Анатоліївни Філоненко, співробітника управління освіти та інноваційного розвитку Печерської РДА. 

Тетяна Анатоліївна народилась 23 квітня 1973 в с. Семенівка Семенівського району Полтавської області.

В 1995 році закінчила Полтавський державний педагогічний інститут імені В. Г. Короленка за спеціальністю «Біологія» та здобула кваліфікацію вчителя біології та хімії.

Тетяна Анатоліївна в управлінні освіти та інноваційного розвитку Печерської районної в місті Києві державної адміністрації працювала з 2005 року по теперішній час. Їй було присвоєно 8 ранг державного службовця в межах категорії "В", стаж державної служби складав 11 років.

Тетяна Анатоліївна була відповідальною, самоорганізованою та працьовитою. Мала почуття відповідальності та була вимогливою до себе. 

За сумлінну працю була нагороджена Подякою МГО «Асоціація «Суспільство і тварини» (2007 р. ), Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України (2007 р.), Подякою Київського міського голови (2008 р.), Подякою Головного управління освіти і науки КМДА (2011 р.), Грамотою Головного управління освіти і науки КМДА (2012 р.), Подякою Меморіального комплексу «Національний музей історії Великої Вітчизняної Війни 1941-1945 років» (2014 р.), Подякою управління освіти та інноваційного розвитку Печерської районної в місті Києві державної адміністрації (2016 р.), Грамотою управління освіти та інноваційного розвитку Печерської районної в місті Києві державної адміністрації (2016 р.), Подякою Національного агентства України з питань державної служби (2018 р.), Грамотою Департаменту освіти і науки, молоді та спорту (2018 р.).

Департамент освіти і науки поділяючи біль непоправної втрати, висловлює глибокі співчуття рідним, близьким, друзям, колегам по роботі у хвилину їхньої скорботи.

Світла пам'ять про Філоненко Тетяну Анатоліївну назавжди залишиться в серцях всіх, хто її знав.

Перейти до спискуВерсiя для друку