Головна  →  Новини  →  9 жовтня 2019

Вихованці Київської МАН представили свої винаходи на відкритті VІІІ фестивалю Sikorsky Challenge-2019

Вихованці Київської МАН представили свої винаходи на відкритті VІІІ фестивалю Sikorsky Challenge-2019

8 жовтня в рамках  VІІІ фестивалю інноваційних проектів Sikorsky Challenge-2019 відбулась відкрита виставка наукових проектів учнів-членів МАН України. 

Дев’ятеро учнів Київської МАН, вихованці відділень «Київ – столиця», технічних наук, екології та аграрних наук, української філології та мистецтвознавства, представили свої інноваційні проекти на виставці-презентації.

Юні науковці вже вкотре здивували гостей та учасників фестивалю оригінальними науково-технічними та конструкторськими винаходами, більшість яких є києвоорієнтованими. Молоді винахідники впевнено захищали свої проекти та відповідали на запитання відвідувачів заходу, серед яких були вчені НАН України, члени журі та учасники конкурсу стартапів «Sikorsky Challenge-2019», науково-педагогічні працівники НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського», студенти, підприємці та журналісти.  

Автори найцікавіших проектів, серед яких і вихованці  Київської МАН, а саме, Леонтій Мойсеєнко (студент ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою», вихованець  відділення «Київ-столиця») та Олександр Чалий (учень ліцею міжнародних відносин №51, вихованець відділення екології та аграрних наук) були нагороджені спеціальними призами від спонсорів та отримали відзнаки від організаторів фестивалю.

Бажаємо команді Київської МАН подальших впевнених перемог!

Довідково:

Метою фестивалю Sikorsky Challenge-2019 є залучення учнівської та студентської молоді, науковців та підприємців до участі у дослідницьких програмах і проектно-конструкторській діяльності задля їх подальшої комерціалізації, створення стартапів і виведення інноваційних продуктів на міжнародні та національний ринки.

Перейти до спискуВерсiя для друку