Головна  →  Новини  →  14 жовтня 2019

Слава нашим Героям!

Слава нашим Героям!

14 жовтня має довготривалу історію: це день козацтва, Української повстанської армії, а з 14 жовтня 2014 року – офіційне державне свято – День захисника України!

У цей день вся Україна вшановує мужність та відданість тих, хто відстояв її землю у воєнні роки, захистив від рабства і ганьби і зараз охороняє її волю, честь і незалежність. Любов до Батьківщини, готовність до самопожертви, вірність військовій присязі, доблесть українських солдатів і офіцерів — запорука миру, спокою і щасливого майбуття на рідній землі, гідна шана нашим славним козацьким пращурам!

У пам’яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм.

Українські захисники - це опора держави.  Спокій наших домівок, спокій близьких — у  їх надійних, сильних руках.

14 жовтня ми висловлюємо свою пошану та вдячність всім чоловікам, які відстоюють незалежність українського народу та суверенітет української держави. Ви втілюєте мужність, силу та героїзм захисників рідної землі в нелегкі для України часи.
Нехай же Ваша сила буде завжди заснована на любові. Нехай мир буде аксіомою, а не винятком. Нехай удома на Вас завжди чекають.
Ви наша гордість і честь! 

Слава Героям України!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку