Головна  →  Новини  →  15 жовтня 2019

Вітаємо переможців! Серед призерів дорослого конкурсу стартаперів - вихованці Київської МАН!

Вітаємо переможців! Серед призерів дорослого конкурсу стартаперів  - вихованці Київської МАН!

Цьогоріч VIІI Міжнародний фестиваль інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2019» традиційно відбувся в  Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського». На Фестиваль було подано близько 180 проектів, 50 із них вийшли у фінал конкурсу. В Центрі інноваційного підприємництва фіналісти презентували свої ідеї міжнародному журі Фестивалю, представникам українських та міжнародних фондів і організацій, керівникам та учасникам Стартап Шкіл України. Презентації своїх проектів підготували й талановиті МАНівці. 

Сертифікати на право отримання диплома та премії від Президентського фонду Леоніда Кучми «Україна» за активну участь у VIII Фестивалі інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2019» одержали:

  • Лисін Сергій, учень 11 класу Політехнічного ліцею НТУУ «КПІ» – «GB-Cal. Розумні окуляри";
  • Столярчук Єлизавета, учениця 11 класу Політехнічного ліцею НТУУ «КПІ» – «Вітровий двигун на основі сенсорного колеса»(відділення технічних наук);
  • Поночевний Назар, студент 1 курсу НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського» - «Harmix – програмне забезпечення для гармонійного поєднання відео та музики» (відділення технічних наук).


 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку