Головна  →  Новини  →  15 жовтня 2019

Компанію віртуального дизайну з Гонконгу зацікавив проект випускника Київської МАН

Ідеї київських МАНівців знаходять свою реалізацію! Це підтвердив Фестиваль інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2019».

10 жовтня у Центрі інноваційного підприємництва Інституту післядипломної освіти КПІ ім. Ігоря Сікорського на урочистому закритті VIII Фестивалю інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2019» представники Гонконгської компанії Global Virtual Design and Construction Limited підписали договір з Назаром Поночевним, бронзовим призером Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у відділенні технічних наук, нині першокурсником фізико-технічного інституту КПІ ім. Ігоря Сікорського, про наміри інвестування та надання підтримки. 

Ідея його проекту Harmix та ії втілення, яка вразила міжнародне журі конкурсу, полягає в тому, що для блогерів, відеомонтажерів та композиторів програма сама здійснює добір музики до відео або відео до аудіотреку, що гармонійно поєднуються і вдало передають задум митця. Неможливо переглянути мільйони різних варіантів поєднання і власноруч порівняти кожен із них. Назар пропонує програмне забезпечення Harmix, яке використовує системи штучного інтелекту, аналізує відеоролик і рекомендує максимально гармонійний до нього музичний твір. 

З цим проектом Назар на початку цього року став фіналістом конкурсу «POLYTECO Україна 2018-2019» та призером міжнародного науково-технічного конкурсу «Intel ISEF», який проводився 13‒19 травня у місті Фінікс (Арізона, США).

Щиро вітаємо Назара та бажаємо не зупинятися на досягнутому!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку