КМДА Київська міська державна адміністрація


18 жовтня 2019

Учениця київської школи посіла призове місце на Міжнародних молодіжних дебатах в Угорщині

Учениця київської школи посіла призове місце на Міжнародних молодіжних дебатах в Угорщині

Учениця київської школи №239 Марина Дмитрик посіла 4 місце у фіналі Міжнародних молодіжних дебатів, що відбулися у м. Будапешт (Угорщина). Фіналістами конкурсу також стали школярі зі Словаччини, Естонії та Болгарії.

Участь у конкурсі можуть брати учні, які вивчають німецьку мову як іноземну. Цього року четверо фіналістів дебатували німецькою на тему “Чи повинні бути введені індивідуальні межі на кількість авіаперельотів?”. За перебігом дискусії спостерігали понад 300 гостей.

За умовами конкурсу учасники спочатку проходять національний відбір. Двоє, які посідають перше та друге місця у нацвідборі, проходять у фінал Міжнародних змагань, де й визначають переможців. Загалом у дебатах змагаються учасники з 12 країнах Центральної та Східної Європи.

Довідково.

“Jugend debattiert international/ Міжнародні молодіжні дебати – конкурс серед країн Центральної та Східної Європи” – це проєкт Goethe-Institut, Фонду “Пам’ять. Відповідальність. Майбутнє”, Благодійного фонду “Герті” та Центрального відомства з питань середньої освіти за кордоном.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.