Головна  →  Новини  →  13 листопада 2019

Відбулось засідання Регіональної ради з питань професійно-технічної освіти у місті Києві

Відбулось засідання Регіональної ради з питань професійно-технічної освіти у місті Києві

13 листопада 2019 року відбулось засідання Регіональної  ради з професійно-технічної освіти у Києві на базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Міжрегіональний центр ювелірного мистецтва м. Києва».

У роботі засідання Регіональної ради взяли участь голови ради директорів підприємств, організацій районів Києва, представники підприємств, організацій, установ – замовників робітничих кадрів, директори закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва та інші зацікавлені особи.

"Лише консолідовані, спільні зусилля Київської міської влади, бізнесу, замовників робітничих кадрів та закладів професійної освіти, забезпечать  успішне вирішення питань щодо підготовки кваліфікованих робітничих кадрів для ринку праці столиці" - зазначила у своєму виступі заступник голови Регіональної ради з питань професійно-технічної освіти Києва, директор департаменту освіти і науки Олена Фіданян.

Основні питання, яку були розглянуті на  засіданні Регіональної ради:

-         інтеграція новітніх технологій виробництва у навчально-виробничий процес закладів професійної (професійно-технічної) освіти міста»;

-         підсумки роботи закладів професійної (професійно-технічної) освіти у 2018-2019 навчальному році та пріоритети на новий навчальний рік;

-         інформація щодо стану ринку праці в регіоні;

-         формування обсягів регіонального замовлення на підготовку робітничих кадрів та молодших спеціалістів за кошти бюджету міста Києва на 2020 рік для закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

 За результатами проведення засідання прийнято рішення про:

- схвалення обсягів регіонального замовлення на підготовку робітничих кадрів та молодших спеціалістів за кошти бюджету міста Києва на 2020 рік для закладів  професійної (професійно-технічної) освіти;

- визначення пріоритетних напрямі розвитку професійно-технічної освіти на перспективу.

 Під час засідання члени Регіональної ради мали змогу ознайомитись з роботою Державного професійно-технічного навчального закладу «Міжрегіональний центр ювелірного мистецтва м. Києва».

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку