Головна  →  Новини  →  28 листопада 2019

Професійна освіта впродовж життя!

27-28 листопада у Вищому професійному училищі № 33 м. Києва слухачі з числа осіб дорослого населення, що працюють на комунальних підприємствах громадського харчування та закладах професійної (професійно-технічної) освіти, пройшли підтвердження результатів неформального професійного навчання з професії «Кухар».

Слухачі на фахових випробуваннях продемонстрували професійну майстерність, творчість, оригінальність та винахідливість.  

Освіта дорослих – є складовою освіти впродовж життя, спрямована на реалізацію права кожної повнолітньої особи на безперервне навчання з урахуванням її особистісних потреб,  пріоритетів суспільного розвитку та потреб економіки.

Дана форма навчання  передбачає набуття нових та вдосконалення раніше набутих професійних компетентностей особи, необхідних для професійної  діяльності за певною професією у відповідній галузі, забезпечення її конкурентоздатності на ринку праці та мобільності і перспектив кар’єрного зростання впродовж життя.

Ласкаво просимо на навчання до столичного Вищого професійного училища № 33 – лідера у підготовці фахівців для громадського харчування та сфери обслуговування!

Перейти до спискуВерсiя для друку