Головна  →  Новини  →  11 грудня 2019

Тиждень професійної майстерності у Центрі професійної освіти технологій та дизайну Києва

Тиждень професійної майстерності  у Центрі професійної освіти технологій та дизайну Києва

Одним з найважливіших кроків у житті людини є вибір майбутньої професії. Професія кухаря здавна шанована та затребувана у сфері громадського харчування. Підготовка висококваліфікованих робітників за професією «Кухар» у Центрі професійної  освіти технологій та дизайну
м. Києва (провулок Куренівський, 4) здійснюється більше десяти років. За цей час модернізовано навчально-матеріальну базу, удосконалено рівень професійної  майстерності викладачів та майстрів виробничого навчання.

У центрі наразі проходить тиждень професійної майстерності з професії «Кухар». З метою розвитку творчих здібностей, визначення професійних компетентностей, формування цікавого освітнього процесу традиційно проводяться відкриті уроки досвідченими педагогічними працівниками, майстер-класи, тематичні квести тощо.

10 грудня 2019 року відбувся конкурс професійної майстерності серед учнів третього курсу на кваліфікацію кухар 4 розряду, під час якого учасники продемонстрували знання та навички з теоретичного та практичного навчання. Переможці конкурсу: I місце – Чухлеб Ілля, II місце – Москаленко Ольга, III місце – Гальченко Вікторія.

Вітаємо учасників конкурсу, бажаємо творчої наснаги та професійного розвитку! Здобувачі освіти впевнені, що набуті стійкі уміння та навички допоможуть побудувати кар’єру, забезпечать активне і творче життя!

Перейти до спискуВерсiя для друку