Головна  →  Новини  →  26 грудня 2019

Магія новорічно-різвяних свят зачаровує…

Магія новорічно-різвяних свят зачаровує…

Новорічно-різдвяна  пора – це час очікування дива та здійснення найзаповітніших мрій, час, осяяний теплом святкових привітань та вірою у світле майбутнє. Саме в цей час у столиці тривають новорічно-різдвяні святкові заходи для юних киян – подарунок від Київської міської влади.

25 грудня понад 7 тисяч дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки з числа учнів закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти міста Києва відвідали дивовижне шоу в Національному Палаці мистецтв «Україна» – новорічну виставу-феєрію «Таємниці новорічних іграшок» та інтерактивні казкові розваги.  

Зі сцени Палацу «Україна» маленьких киян привітали голова Постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Ганна Старостенко.

Загалом цьогоріч у Києві новорічно-різдвяні святкові заходи для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки тривають з 19 грудня. На святкування запрошено понад 16 тисяч дітей. Із бюджету міста Києва на привітання маленьких киян виділено 2,5 мільйона гривень.

Перейти до спискуВерсiя для друку