Головна  →  Новини  →  26 грудня 2019

Флешмоб «Сім добрих справ» у Київському професійному енергетичному ліцеї

У Київському професійному енергетичному ліцеї педагогами для здобувачів освіти проведено майстер-клас «Різдвяна фабрика мрій», який завершився флешмобом «Сім добрих справ».

Метою заходу стало створення особливої святкової атмосфери в ліцеї, налаштування на добрі справи та позитивні емоції всіх учасників освітнього процесу на порозі Дня святого Миколая, Різдвяних та Новорічних свят.

Ліцеїсти долучилися до Дня добрих справ (#GivingTuesday), аби об'єднатися, стати частинкою великої сили, що робить світ кращим. Протягом тижня учні розповідали в соцмережах та на каналі ліцею на You Tube про свої гарні вчинки, заповнювали карти і снігопад добрих справ, створили фотосушку «Посміхнись», відеопрезентації про свято, що наближається. Окрім цього, ліцеїсти взяли участь у майстер-класах від викладачів та майстрів виробничого навчання: «Новорічні прикраси з паперу», «Новорічні ліхтарики та візерунки», «Чарівний клубок», «Залізна троянда» тощо.

Діти принесли перші книги для вільної бібліотеки, здали макулатуру, відремонтували гірлянди, підготували подарунки і відвезли їх мешканцям Будинку дитини «Берізка».

У рамках заходу було закладено основи майбутнього Creative HUB із зонами для кіно, фотосесії, майстер-класів, BookCrossing та Sketch Lab.

Перейти до спискуВерсiя для друку