Головна  →  Новини  →  1 жовтня 2014

Пройшов українсько-чеський семінар «Мультикультурне виховання в школі» для працівників освіти м. Києва і Київської області в рамках проекту: «Альтернативне навчання для вчителів України»

24 і 26 вересня 2014 року на базі спеціалізованої школи № 41 ім. З.К.Слюсаренка з поглибленим вивченням англійської мови м. Києва  - експериментального навчального закладу проведено українсько-чеський семінар «Мультикультурне виховання в школі» для працівників освіти м. Києва і Київської області в рамках проекту: «Альтернативне навчання для вчителів України», який здійснюється Чеською асоціацією з міжнародних питань (АМО) за підтримки МЗС Чеської Республіки, Асоціацією керівників шкіл України (АКШУ), Інститутом педагогіки НАПН України, Департаментами освіти і науки м. Києва та Київської області.

  

Семінар проводили чеські експерти: Ленка Гулова, Маркета Седлакова, Ева Мураньова, Марія Павловські.

Координатором міжнародних проектів АМО є: Зденка Вагнерова, координатором-перекладачем - Валентина Люля. Модераторами підсумкової дискусії виступили: Людмила Калініна, Олена Онаць, Ленка Гулова.

  

Тематика, види діяльності та високий професіоналізм чеських колег викликали велике зацікавлення українських учасників семінару. Водночас рівень підготовки та активність  українських освітян високо оцінено чеськими експертами. На семінарі обговорено також шляхи подальшої спільної діяльності, партнерської співпраці освітян України і Чехії, використання напрацювань обох сторін.   

Перейти до спискуВерсiя для друку