КМДА Київська міська державна адміністрація


20 лютого 2020

Малюнки, написані серцем: виставка триватиме до 21 лютого

Малюнки, написані серцем: виставка триватиме до 21 лютого

17 лютого у Київській міській державній адміністрації (2-й поверх, біля входу до Колонної зали) стартувала робота виставки дитячих малюнків до Дня Героїв Небесної Сотні.

На виставці експонуються роботи гуртківців закладів позашкільної та загальної середньої освіти столиці. Роботи різні, проте об’єднані спільною темою – пам’яттю про наших героїв. Відійшовши у вічність, вони продовжують бути янголами-охоронцями рідної країни. Пам’ять про них назавжди залишиться у серцях дорослих та маленьких українців.

Відвідати виставку можна до 21 лютого (з 9:00 до 18:00). 

Нагадаємо, що День Героїв Небесної Сотні відзначається в Україні 20 лютого на честь вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Пам’ятний день встановлено указом Президента України від 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.