Проект №141

Школа скелелазіння “Kyiv Climbing School”

Перша безкоштовна школа скелелазіння для дітей та молоді «Kyiv Climbing School» - проект "Громадського бюджету Києва - 2019", що отримав більше 500 голосів киян та був реалізований завдяки команді Київського палацу дітей та юнацтва. 

Організатори проекту - команда скелелазів скеледрому "КПІскала".

Автор проекту, керівник команди - Євгеній Козак. 

Для організації роботи школи зібрано команду викладачів-інструкторів із різних шкіл Києва, які пройшли навчальні курси від заслуженого тренера України зі скелелазіння Михайла Шалагіна.  Програму навчання інструкторів було розділено на 3 блоки, кожен з яких мав теоретичну та практичну частини. Семінари проходили на базі спорткомплексу КПІ у сучасному скеледромі "КПІскала".

     

    

З 7 по 31 травня проходив набір дітей в школу скелелазіння. Завдяки онлайн-реєстрації було відібрано 400 осіб, що отримали можливість безкоштовного навчання. 

   

Навчання у школі завершилось 1 червня, великим скелелазним фестивалем. Для організації заходу було залучено один з кращих скеледромів в Україні (скеледром «Цех»). Призери та переможці фестивалю були нагороджені цінними подарунками в різних вікових категоріях. 

 

Версiя для друку