Головна  →  Новини  →  21 червня 2024

148 вихованців і керівників проєктів Київської малої академії наук нагородили медалями, призами та Подяками

148 вихованців і керівників проєктів Київської малої академії наук нагородили медалями, призами та Подяками

У столичній мерії 148 вихованців та керівників проєктів Київської малої академії наук нагородили медалями, призами та Подяками. Про це повідомив заступник голови КМДА, депутат Київської міської ради Валентин Мондриївський.

«У столиці – фантастична і талановита молодь. Сьогодні серед нагороджених – 38 переможців престижних міжнародних конкурсів, участь у яких для представників Києва стала вже нормою. І кількість їхніх нагород зростає щороку. Зараз над різноманітними проєктами Київської малої академії наук працює понад 3 тисячі учнів, які створюють свої наукові роботи в 77 секціях 15 наукових відділень. При цьому деякі відділення є унікальними: такі як відділення безпеки і оборони, суспільних комунікацій створено тільки в нас», – зазначив Валентин Мондриївський.

У 2023-2024 навчальному році вихованці МАН взяли участь у міжнародних конкурсах у Польщі, Тунісі, США, Індонезії, Хорватії, Румунії та здобули 40 перемог. На нещодавньому Міжнародному конкурсі комп’ютерних технологій у Бухаресті 23 медалі отримали вихованці Київської МАН у складі української команди, а на престижному конкурсі проєктів екологічного спрямування GENIUS Olympiad у штаті Нью-Йорк отримали ще 4 золотих медалі, 3 – срібних, 1 – бронзову та 2 почесні відзнаки.

 ФОТО

Перейти до спискуВерсiя для друку