Головна  →  Новини районів  →  10 березня 2020

Весна іде, красу несе: відзначення у школі №40

Ніжними пахощами гіацинтів та тюльпанів , загадковими посмішками елегантних кавалерів та святковою метушнею зустрічали жінок 6 березня у школі №40! Чудовий весняний день почався з музики, привітань, побажань  і приємних зустрічей.

Особливо приємною для всіх стала звістка про відзначення вчителів та працівників школи за професійні досягнення у галузі виховання та навчання дітей, за сумлінну працю, високий професійний рівень,  активну життєву позицію та з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня 8 березня:

  • Почесною грамотою Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) –  Мацієвську Світлану Олександрівну, заступника директора з виховної роботи.
  • Грамотою управління освіти, молоді та спорту Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації – Биканову Наталію Олександрівну, вчителя початкових класів та Буренко Олесю Петрівну, вчителя української мови та літератури.
  • Грамотою голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації – Бабич-Куриляку Світлану Григорівну, заступника директора з навчально-виховної роботи; Григор’єву Ірину Василівну, вчителя німецької мови; Пархоменко Альбіну Володимирівну, вчителя математики; Шатило Асю Павлівну, вчителя біології.
  • Подякою Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) – Багнюк Галину Іванівну, вчителя зарубіжної літератури.
  • Грамотою Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) – Ляльку Олену Володимирівну, вчителя біології.
  • Грамотою школи – Грінчак Світлану Петрівну – вчителя початкових класів та Каращук Віру Олексіївну – сторожа школи .

Святкування закінчилося неймовірним концертом, який підготували учні 10-в класу ( кл.керівник Світлана Лопатюк), своєрідним мистецьким міксом , де поєдналися класична і сучасна музика, витончений гумор та чудове декламування поезії, веселі дитячі пісні та пісні про кохання, спогади про мам та кумедне відео, запальні танці та  пісня в подарунок  від  директора школи Олександра Полторацького.

Перейти до спискуВерсiя для друку