Головна  →  Новини  →  3 червня 2020

4 червня відбудеться урочиста підсумкова сесія Київської Малої академії наук

4 червня о 14:00 год. відбудеться традиційна урочиста підсумкова сесія Київської Малої академії наук за результатами 2019-2020 навчального року. Юні винахідники та пошуковці столиці заслуговують на визнання своїх перемог! Темою цьогорічної церемонії нагородження стала номінація, якої достойні усі ті, кого власні кроки в науку привели на МАНівський п’єдестал, –  «Фронтмейкери інноваційної реальності». Адже вихованці КМАН – це ті, хто в авангарді юнацьких прагнень пізнати світ, щоденно підкорюють інноваційні Еверести.

Києве, пишайся: щороку понад 100 вихованців Київської МАН виборюють перемоги на всеукраїнських юнацьких наукових конкурсах, близько 20 – на міжнародних. Вони стають власниками патентів на свої винаходи та публікують статті в наукових виданнях. Загалом, кожного року до 9000 юних МАНівців займаються науково-дослідницькою діяльністю, і всі вони є переможцями.  Усі, хто прагне прогресу і розвитку в нашій країні, мають підтримати їх: саме ці діти створюють прогрес своїм інтелектом, талантом та завзятістю!

4 червня команда Київської МАН представить столиці не лише досвід і традиції академії, а й альтернативний формат традиційної урочистої зустрічі зі справжніми фронтмейкерами інноваційної реальності. Саме в посткарантинному періоді команда КМАНу з усією відповідальністю перед вихованцями та колегами-наставниками проведе наймасштабніше онлайн нагородження переможців ІІ етапу Конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт та їх наукових керівників, а також тих вихованців  Київської МАН, чиї наукові проєкти перемагали на міжнародних наукових конкурсах або ще представлятимуть Україну на них. Кожен з 1500 учасників церемонії нагородження відчує свій високий статус серед тих, кому належать Київ та Україна майбутнього!

Трансляція церемонії відбуватиметься на платформах Facebook  та Youtube і супроводжуватиметься креативним втіленням нового формату онлайн нагородження.

До участі  запрошуються партнери та журналісти; ті, хто цікавиться наукою та підтримує талановиту молодь, а також усі, хто вірить у поступ та можливості інноваційної реальності і, звісно, її фронтмейкери.

У наукового пізнання немає кордонів! Є нові шляхи і впевнені кроки!

Детальніше про захід за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку