Головна  →  Новини  →  21 травня 2020

Вступна кампанія online у вищому професійному училищі водного транспорту

Київське вище професійне училище водного транспорту – один із найдосвідченіших закладів професійної (професійно-технічної) освіти Києва. Училище створено у 1894 році. Цей заклад освіти здійснює підготовку кваліфікованих робітничих кадрів для водного транспорту та громадського харчування. 

Наразі триває вступна кампанія online-2020:

  • Віртуальна екскурсія познайомить старшокласників з училищем та його матеріально-технічно базою ;
  • З режимом роботи приймальної комісії можна ознайомитись на сайті.

Для абітурієнтів та їх батьків створено рубрику «Вступна кампанія-2020» з переліком документів, необхідних для вступу.
Ті, хто визначились з професією, можуть заповнити online-анкету. На допомогу абітурієнтів створена покрокова інструкція щодо оформлення та подачі документів.
Дні відкритих дверей закладу освіти в умовах карантинних обмежень проводяться в режимі online з використанням відеороликів про професії:
• «моторист (машиніст), стерновий (керманич)»;
«кухар» .
У Київському вищому професійному училищі водного транспорту підготовка кваліфікованих робітників здійснюється одночасно із здобуттям повної загальної середньої освіти та після повної загальної середньої освіти безоплатно. Здобувачі освіти отримують стипендіальне забезпечення; забезпечуються первинним робочим інструментом та спецодягом; при проходженні виробничої практики отримують заробітну плату.
Є діюча ліцензія для здійснення професійної підготовки, підвищення кваліфікації та перепідготовки фахівців у галузі водного транспорту.

Контакти:
Адреса: вул. Братська, 12, м. Київ
E-mail: [email protected]
web: http://kvpuvt.kiev.ua.

Перейти до спискуВерсiя для друку