Головна  →  Новини  →  12 червня 2020

Стартував новий проєкт від Київської МАН - "Учителі життя"

Київська МАН започаткувала новий проєкт – «Учителі життя». Його анонс відбувся 11 червня в етері «UA: УКРАЇНСЬКЕ РАДІО» у програмі «Модуль знань». Гостем студії був керівник секції «Розумне місто – безпечне для життя» відділення «Київ-столиця» Київської МАН, завідувач Навчально-практичного центру відновлювальної енергетики Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою Валентин Протопопов. Він розповів про те, яким він бачить сучасного вчителя, яку роль відіграють вчителі у житті людини.

Проєкт виходить за освітянські рамки, адже слово «Учителі» тут вжито у широкому сенсі: це люди, які навчили чогось по життю. Відповідаючи на телефонне запитання ведучої програми: «А чи були у Вас Учителі життя?», директорка КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді», кандидат хімічних наук Ірина Поліщук відповіла, що так – це ті  люди, котрі вірили у неї більше, ніж вона сама, котрі ставили перед нею такі цілі, досягнення яких допомагало їй краще зрозуміти, які вершини їй підвладні. І це є головною місією діяльності Київської МАН – допомогти вихованцям розширити власні обрії, побачити себе з нового боку, усвідомити, що  потенціал кожного з них дозволить їм сягнути  висот. «Розправити крила» - це саме те ноу-хау, яким володіють справжні Вчителі життя.

Проєкт «Учителі життя» - це флешмоб, який проходитиме у соцмережах, під час якого кожен, хто вважає, що у нього є свої Учителі життя, може про них розповісти, або зробивши пост на своїй сторінці, або надіславши лист на Facebook сторінку Київської МАН. Флешмоб є всеукраїнським: адже, як гарно засвідчив Валентин Протопопов, українці повинні об’єднатися у намаганні допомогти одне одному.

Перейти до спискуВерсiя для друку