Головна  →  Новини  →  24 червня 2020

Відновлено роботу приймальних комісій у закладах професійної (професійно-технічної) освіти

У закладах професійної (професійно-технічної) освіти в умовах адаптивних карантинних заходів відновлено роботу приймальних комісій.

Аби виконати регіональне замовлення щодо прийому здобувачів освіти на 2020/2021 навчальний рік цьогоріч профорієнтаційна кампанія проходить за новими нестандартними очно-заочними формами: з використанням соціальних мереж Facebook, Instagram, сайту закладів професійної освіти, відео презентацій професій, віртуальних екскурсій тощо. У Вищому професійному училищі № 33 абітурієнти, за допомогою засобів електронного зв’язку, надіслали 192 анкети та 35 заяв для вступу. На сьогодні до приймальної комісії особисто звернулась 41 особа – для  подачі документів на навчання за обраною професією.

Запрошуються на навчання випускники 9-х та 11-х класів за робітничими професіями для галузей громадського харчування та сфери обслуговування: кухар, кухар-офіціант, кухар-кондитер, перукар (перукар-модельєр), манікюрник.

У приймальній комісії в закладі освіти профконсультанти проводять зі вступниками бесіди з питань вибору професії, умов навчання, працевлаштування після закінчення закладу освіти. Адміністрацією закладу освіти створено умови для осіб щодо дотримання санітарних норм, протиепідемічних заходів та соціальної дистанції.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку