Головна  →  Новини  →  6 серпня 2020

Золоті та срібна медалі столичних закладів професійної освіти в Одинадцятійміжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2020»

У Київському Палаці Спорту 4-6 серпня 2020 року відбулась XI міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти - 2020». Столичні заклади професійної (професійно-технічної) взяли активну участь у роботі виставки та у конкурсах тематичних номінацій.

Київське вище професійне училище швейного та перукарського мистецтва нагородженоЗолотою медаллю  у номінації "Упровадження інформаційно-цифрових систем і технологій у навчальній, дослідницькій та інноваційній діяльності закладів освіти". Автор дослідження про сучасний підхід у підготовці фахівців легкої промисловості, зокрема професій «Кравець, закрійник», «Вишивальниця, кравець»  - викладач спеціальних дисциплін Потапенко Тетяна.

Вище професійне училище № 33 здобуло Золоту медаль в номінації «Організаційні, педагогічні й методичні засади побудови престижної та сучасної професійної освіти» та диплом «За активну участь у презентації досягнень із модернізації національної освіти».

Зразки ювелірних виробів, виконані випускниками Міжрегіонального центру ювелірного мистецтва, були нагороджені дипломом і золотою медаллю у номінації «Компетентнісний  підхід – основа якості змісту освіти».

Київський професійний енергетичний ліцей отримав срібну медаль за представлений проєкт «Розвиток професійної компетентності педагогічних працівників в контексті STEM-освіти шляхом досягнення Цілей Сталого Розвитку». В основу концепції покладено ідеї Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні «Цілі сталого розвитку», які ще називають «Глобальними цілями».

Найціннішим для всіх учасників заходу стало живе спілкування та обмін досвідом з колегами інших регіонів України.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку