Головна  →  Новини  →  12 серпня 2020

Прем’єра нового проєкту Київської МАН – Академії Сучасних Освітніх Технологій

Стрімкі прискорення змін у суспільно-економічному житті в усьому світі спонукають до оволодіння абсолютно новими методиками спілкування з аудиторією та до здобуття нових навичок роботи в Інтернеті. Саме цим технологіям буде присвячено першу конференцію нового освітянського проєкту Київської МАН – Академії Сучасних Освітніх Технологій (АСОТ). Новий навчальний рік, схоже, оголосить повну мобілізацію всіх інноваційних вмінь сучасних педагогів. Запрошуємо вас до АСОТ – Академії, яка готова до будь-яких викликів часу.

Академія Сучасних Освітніх Технологій - інноваційний освітній центр розвитку та комплексного підвищення кваліфікації для освітян, нова платформа для очного, дистанційного та дуального розвитку педагога у нових умовах. Це досягається за рахунок основних конкурентних переваг - шляхом:

• спільної побудови плану розвитку та динамічної індивідуальної кар’єрної траєкторії розвитку для кожного освітянина на атестаційний та міжатестаційний періоди;
• комплексної оцінки рівня компетентностей педагогів та адміністраторів навчальних закладів за авторською методикою та їх запланованого систематичного розвитку;
• застосування передових досягнень науки на службі освіти;
• використання унікальних STEM - підходів до поглибленого викладання шкільних предметів;
• розробки детальних навчальних кейсів від провідних українських науковців;
• передачі багаторічного практичного досвіду успішної команди тренерів-викладачів;
• потужної та ефективної колаборації тренерства, коучінга, фасилітації;
• доступної вартості якісних навчальних послуг;
• міжнародної сертифікації.

Реєстрація

ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ
11:00–11:15 Виклики часу та трансформація технологій освітнього процесу. Можливості інформаційних технологій.

Спікерка: Наталія Дзюба, засновниця та керівниця проекту «Академія Сучасних Освітніх Технологій», а також Бізнес-школи «GRAFFIT», Школи бізнес-тренера Наталії Дзюби та акредитованої IAPBE (Великобританія) Бізнес-Академії HRM, акредитованого (ECF) курсу «Коучинг - менеджмент», методистка відділу інформаційно-аналітичної роботи КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді», сертифікований коуч ECF, бізнес-тренерка, ТОР фасилітаторка.

11:15–11:20 Активатори для освітнього процесу. Інструмент Mentimeter – конструктор для онлайн опитувань та завдань.
Інтерактивні презентації, опитування, голосування у режимі реального часу. Можливості та налаштування.

Спікерка: Наталія Бондарева, психодіагност, коуч, ТОР фасилітаторка, бізнес-тренерка, автор та ведуча коучингових, психологічних та ділових ігор, ведучий тренер Академії СОТ «ТРВЗ / теорія розв’язання винахідницьких задач».

11:20–11:45 «Секрети та скарби Google». Інструменти роботи для вчителя та учня.
Як створити онлайн-клас, де буде зберігатись інформація для навчання, про оцінки та учнів. Як створити опитування та дізнатись, що засвоїли учасники. Як візуалізувати інформацію для уроку. Як використовувати онлайн дошки для групових обговорень.

Спікерка: Ірина Венгловська, бізнес-тренерка, ТОР фасилітаторка, автор та ведучий тренер курсу Академії СОТ «Фасилітація в освітньому процесі»

11:45–11:50 Інструмент для опитування та актуалізації знань на уроці - «Колесо».
Тренер: Наталія Бондарева

11:50 –12:05 Платформа «Padlet»: можливості для освітянина.Створення інтерактивної дошки PADLET. Основні типи дошок, їх можливості. Як обрати вигідний тарифний план. Налаштування профілю та доступу для учасників. Види інтерактивного голосування. Оформлення публікацій. Функція коментарів. Практика застосування для проведення інтерактивних уроків.

Спікерка: Анна Пацюк, міжнародна бізнес-тренерка, ТОР фасилітаторка, засновниця онлайн-школи BusinessUP. school, викладачка курсу «Інструменти онлайн для проведення нарад, тренінгів та фасилітацій», засновниця міжнародної групи консалтингових компаній «Роздріб». Тренерка курсу Академії СОТ «Цифрова освіта педагога: онлайн платформи та трансформація методології освітнього процесу».

12:05–12:10 Активатор «Kahoot!». Можливості ігрової навчальної платформи «Kahoot!» в якості навчальної технології.
Тренер: Наталія Бондарева

12:15–12:35 Платформа MIRO у роботі педагога. Нескінченна онлайн-дошка, на яку можна витягати картинки, документи (pdf і google docs), а також робити нотатки - малювати, писати, клеїти стікери - зберігаючи результати в реальному часі. Можливості одержання повного функціоналу безкоштовно для освітніх установ. Базові функції дошки, які знадобляться на уроці.

Спікерка: Альона Мороз, фасилітаторка, консультант сервіс-дизайнер, член міжнародної асоціації фасилітаторів IAF ICA Agile Certified Професіонал. За останні 3 місяці навчила роботі з онлайн інструментами вже більше 150 тренерів, викладачів, фасилітаторів з України, Білорусії та Казахстану. Тренерка курсу Академії СОТ «Цифрова освіта педагога: онлайн платформи та трансформація методології освітнього процесу».

12:35–12:40 Психологічні п’ятихвилинки, міорелаксація
Тренер: Наталія Бондарева

12:40 –13:00 TRELLO - інструмент роботи з проєктами та командами.
Сутність, можливості використання та принцип роботи сервісу TRELLO. Створення груп, дошок та запрошень. Підготовка чек-листів. Розробка контрольних завдань з фіксованим терміном здачі робіт. Копіювання дошок і списків завдань.

Спікерка: Надія Хохлова, ТОР фасилітаторка, бізнес тренер. Член Української Асоціації організаційних психологів та психологів праці УАОППТ при Академії Наук України. Проєктний менеджер. Тренерка курсу Академії СОТ «Цифрова освіта педагога: онлайн платформи та трансформація методології освітнього процесу»

13:00 –13:15 Платформа для освітнього процесу Moodle. Концепція та можливості системи Moodle. Основні сфери застосування. Роль викладача та студента. Критерії ефективності та переваги для всіх учасників навчально-виховного процесу. Модульна архітектура системи. Редагування змісту курсу. Оцінювання результатів навчання.

Спікерка: Світлана Радченко, завідувач лабораторії відділу впровадження інформаційних та інноваційних технології КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді».

13:20 –14:00 Проблеми та протиріччя застосування інноваційних технологій онлайн навчання в освітньому процесі. Фасилітації по групам за профілями: молодша, середня та старша школа, позашкільні заклади.
Кількість учасників в групах обмежена. Всіх, хто зареєструвався в один із залів, ми запросимо окремим посиланням.

Модератори груп: наші спікери, досвідченні фасилітатори та тренери курсу АСОТ «Цифрова освіта для педагога», який стартує наприкінці серпня. Зареєструватися на курс Ви зможете під час конференції.

13:20 –14:00 Презентація програм Академії Сучасних Освітніх Технологій, у тому числі Школи Профорієнтолога від Інеси Пустовалової (для всіх учасників, які не задіяні в фасилітаційних групах).

14:00 –14:30 Презентація результатів фасилітаційних груп. Підведення підсумків конференції.

Спікери онлайн конференції – тренерки, фасилітаторки, практики з роботи в онлайн-форматі з залученням інноваційних платформ та програм освітнього процесу, з досвідом технологій та інструментів андрагогіки, моделей інтерактивного навчання, фасилітації та коучингу.

Контакти Академії СОТ:
Панаса Мирного, 19, Київ, Україна
Тел. (067) 325 3367
[email protected]
Реєстрація 

Перейти до спискуВерсiя для друку