Головна  →  Новини  →  19 серпня 2020

Старт АСОТ -- міжнародна онлайн-конференція «Цифрова освіта: Сучасні технології освітнього процесу»

Старт АСОТ -- міжнародна онлайн-конференція «Цифрова освіта: Сучасні технології освітнього процесу»

18 серпня, більше 400 освітян безкоштовно взяли участь у Міжнародній онлайн-конференції «Цифрова освіта: Сучасні технології освітнього процесу», яку організувала наша Академія Сучасних Освітніх Технологій. Захід проходив у рамках проєкту «Цифрова освіта педагога: дистанційний освітній процес».

Розповідали педагогам про актуальні можливості інформаційних технологій в нових умовах освітнього процесу сім спікерів: Наталія Дзюба, Альона Мороз, Наталія Бондарева, Ірина Венгловська, Анна Пацюк, Надія Хохлова, Інесса Пустовалова.

Учасники ознайомилися з новими можливостями організації онлайн-навчання, сучасними онлайн-платформами та інструментами, їх функціями і досвідом практичного використання у роботі вчителя: Mentimeter, Google, Колесо, Padlet, Kahoot!, MIRO, TRELLO.

 Освітяни взяли участь у групових фасилітаціях щодо проблем та протиріч застосування інноваційних технологій онлайн навчання за профілями: молодша, середня, старша школа та позашкільні заклади.

 Усі учасники одержали  сертифікат про участь у конференції (3,5 год.) та зацікавилися  навчальним  курсом "Цифрова освіта для педагога", який стартує з 25 серпня в Академії СОТ. Це дозволить глибше оволодіти інструментами онлайн-платформ для роботи вчителя на уроках, згідно вікових особливостей: молодша, середня, старша школи.

 Контакти Академії СОТ:
Телефон: 067 325 3367
Пошта: [email protected]

Перейти до спискуВерсiя для друку