Головна  →  Новини  →  21 серпня 2020

Фінальний етап XXII Міжнародної програми "Студентська республіка"

Фінальний етап XXII Міжнародної програми "Студентська республіка"

22­­­­­­–25 серпня 2020р. у Скадовську (Херсонська обл.), відбудеться фінал XXII XXII Міжнародної програми "Студентська республіка". Найбільший в Україні відкритий майданчик для діалогу, глибокої дискусії та презентації ідей збере учасників для спільної роботи над темою «Надзусилля для прогресу та справедливості». 

Фінал Міжнародної програми «Студентська республіка» —  щорічна молодіжна громадська подія в Україні з унікальним для світу форматом. Імпровізована «держава» щороку збирає від 600 до 1800 молодих лідерів й інтелектуалів з України та з-за кордону. 

Цьогорічна тема «Надзусилля для прогресу та справедливості» — підсумок напрацювань республіканців за 22 роки щоденної  праці. На учасників чекає оргдіяльнісна гра  на тему «Надзусилля для прогресу та справедливості», до якої після 1,5–2 діб додасться яскрава мульти-фестивальна частина. І все це в ігрових умовах імпровізованої держави «Студентська республіка», яка має власну Конституцію, закони, органи влади, партії, валюту, територію.

Завдяки дискусійно-змагальному формату, в учасників є можливість придумувати найсміливіші інновації, пропонувати власну позицію, дискутувати, помилятися, вдосконалюватися і знову презентувати свої, але вже покращені, ідеї. Участь у Грі беруть переможці регіональних СтудреспублікСтудентські мери та депутати Студентських магістратів, а також ті, хто виявили бажання, пройшовши обов’язкову онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки.

Детальніше: studrespublika.com.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку