Головна  →  Новини  →  7 вересня 2020

Організація виробничого навчання та практики у Центрі професійної освіти технологій та дизайну Києва

Організація виробничого навчання та практики у  Центрі професійної освіти технологій та дизайну Києва

Професійно-практична підготовка  здобувачів освіти у Центрі професійної освіти технологій та дизайну  за професіями «Кухар», «Кондитер», «Перукар», «Взуттьовик з індивідуального пошиття взуття», «Продавець непродовольчих товарів» здійснюється у виробничих майстернях та лабораторіях в умовах карантинних обмежень за Регламентом Департаменту освіти і науки, встановленим для жовтої зони, відповідно до норм та рекомендацій Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України.  

Навчання здійснюється у завчасно підготовлених лабораторіях у дві зміни, що дозволяє уникати скупчення учасників освітнього процесу та проводити заходи дезінфекційного характеру. Кількість учнів у приміщенні не перевищує 15-20 осіб. Кожна навчальна майстерня і лабораторія забезпечені спиртовмісними засобами для дезінфекції рук, інструментів, робочих поверхонь, паперовими рушниками, рідким милом, інструкцією щодо їх використання.

Адміністрацією, педагогічним колективом та медичним працівником забезпечено тісну співпрацю з батьками учнів щодо вчасного виявлення та попередження ознак респіраторних захворювань. Зусилля педагогічного колективу спрямовані на виконання робочих навчальних планів і програм з професійно-практичної підготовки та запобіганню поширення короновірусної інфекції.


Перейти до спискуВерсiя для друку