Головна  →  Новини  →  11 вересня 2020

До Дня фізичної культури та спорту України Київське вище професійне училище будівництва і архітектури запускає челендж

До Дня фізичної культури та спорту України  Київське вище професійне училище будівництва і архітектури  запускає челендж

12 вересня 2020 року - День фізичної культури та спорту України, який з 1994 року відзначається щорічно у другу суботу вересня.

У столичних закладах професійної (професійно-технічної) освіти відповідально ставляться до формування у підростаючого покоління мотивації  до здорового способу життя та залучення їх до занять фізичною культурою і спортом.

У Київському вищому професійному училищу будівництва і архітектури  приділяють значну увагу здоровому способу життя та розпорядку дня. Переважна більшість здобувачів освіти, що проживають у гуртожитку, після навчальних занять задіяні в спортивних секціях з настільного тенісу, волейболу, баскетболу, футболу тощо.

Всі бажаючы заклади освіти запрошує приєднатись до челенджу з хештегом #кутвупорісидячиКВПУБІА. Власні відео викладайте в соціальні мережі!

Відео Київського вищого професійного училища будівництва і архітектури на YouTube каналі за посиланням: https://bit.ly/2ZrcCG7

 Увага! Набір першокурсників до закладів професійної (професійно-технічної) освіти продовжено до 1 листопада 2020 року.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку