Головна  →  Новини районів  →  25 вересня 2020

Посвята в школярі "Серце школи - душа знань"

У Zirkova40 є традиція: наприкінці вересня, підсумовуючи перші тижні навчання, проводити посвяту в першокласники. Заахід проводиться аби створити атмосферу піднесеного настрою, розвивати пізнавальні інтереси, виховувати позитивне ставлення до навчання, бажання гарно вчитися, сприяти згуртуванню дитячого та батьківського колективів.
 
Учні 11-А разом з класним керівником й педагогом-організатором підготували для наймолодших школяриків цілу низку святкових заходів: ознайомча екскурсія школою, розповідь про працю всіх членів шкільної родини, урочиста церемонія посвяти у СПРАВЖНІ ШКОЛЯРИ!
 
Вчителі початкових класів разом з першачками взяли участь у квесті, а старшокласники створили для малюків справжнє театралізоване інтерактивне шоу. Квест "А що ти вже знаєш про школу?" познайомив першокласників із основними ланками шкільного життя: кабінет директора, канцелярія, вчительська, знайомство з прилеглим до школи районом і безпечною дорогою до закладу освіти зі спеціально обладнаними пішохідними переходами.
У ході квесту нові члени шкільної родини проявили кмітливість та показали, що вони вже знають про свою школу ,  склавш назву Zirkova40 зі знайдених букв.  
 
Завершувала свято урочиста хода - найменші зіроньки мали честь пройти до закладу червоною доріжкою, відчуваючи всю важливість цієї дороги до школи. Бажаємо першокласникам сміливо вивчати світ науки, дружити з книгами, навчатися мови рідної та любити свій рідний край!
 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку