Головна  →  Новини  →  30 вересня 2020

Нова генерація. Успіх - це ви!

Нова генерація. Успіх - це ви!

25 вересня у Київській Малій академії наук відбулось свято, присвячене новим слухачам, які приєдналися до КМАНівської родини цього навчального року, – онлайн інтегрована настановча сесія.

Із привітальними словами до юних дослідників столиці щодо початку нового навчального року відкриттів та наукових здобутків звернулися директорка Київської Малої академії наук учнівської молоді, кандидатка хімічних наук, заслужена працівниця сфери послуг України  Ірина ПОЛІЩУК та керівники наукових відділень та науково-практичних шкіл. Усі вони зазначили, що Київська МАН не тільки допомагає робити перші спроби у науці, а й сприяє особистісному розвитку кожного, хто зробить свої перші кроки на цьому шляху.

Відеопривітання юним науковцям надіслали акторка, народна артистка України Ольга СУМСЬКА; співак, автор пісень та продюсер Влад ДАРВІН; гімнастка, майстер спорту міжнародного класу Надія ВАСІНА; співачки ILCHY, Софія ЄГОРОВА та Поліна ЗАГНОЙ; діджей, ведучий телеканалу М1 та радіоведучий «Kiss FM» DJ SUNNY; співачка, авторка пісень Анна ДОБРИДНЄВА та співак Арсен ШАВЛЮК, а також танцівник та хореограф Олександр ПРОХОРОВ.  Всі вони побажали вихованцям Київської Малої академії наук віри у себе, успіхів, цікавого і яскравого навчання та нових друзів. Дуже приємно було почути й теплі слова подяки педагогам, які віддають новому поколінню всі свої знання, сили та любов.

Київська МАН дякує генеральним партнерам та координаторам цих онлайн заходів: компанії «GUGA Entertainment Group» в особі керівниці і продюсерки Гулі ГАСІТАШВІЛІ та компанії «KOLLERAHA» під керівництвом продюсерки Катерини КОЛЛЄР – вони допомогли  створити онлайн-місток між майбутніми вихованцями та керівниками відділень, аби діти ближче познайомилися з науковою діяльністю, а педагоги знайшли свою нову генерацію, яка у подальшому стане гордістю української науки.

Модератором сесії стала керівниця Школи лідерства та фасилітаційних практик Київської МАН, засновниця проєкту «Освітні Амбасадорки» Інеса ПУСТОВАЛОВА, яка розповіла про переваги і здобутки Київської Малої академії наук і поспілкувалася з білборд-героями соціального проєкту «Інтелект молоді – Києву!»: студенткою І курсу НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського», вихованкою відділення технічних наук Варварою БАБИЧ, котра створила проєкт універсальної електростанції; учнем 11-го класу ліцею «Наукова зміна», вихованцем відділення хімії та біології Глібом БУРЦЕВИМ, який працює над екологічним проєктом щодо зменшення наслідків глобального потепління, а також учнем 11-го класу Технічного ліцею м. Києва, вихованцем відділення комп’ютерних наук Юрієм КАЛІЧАКОМ, котрий розробляє інформаційні технології для сільського господарства.

Родзинкою онлайн зустрічі стали трансляція фільму «Дистанційка» та знайомство з його творчою групою, до складу якої увійшли вихованці медіа-школи відділення суспільних комунікацій Київської МАН: авторка сценарію, режисерка та акторка Ольга Камінська, оператор Алан Зайдов, актори Артем Скібін, Катерина Бондаренко та Кароліна Герус. Ця талановита молодь  під керівництвом завідувача відділення суспільних комунікацій Київської МАН, доцентки кафедри кіно-, телемистецтва Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка Ольги СУХОМЛИН створила фільм у межах реалізації проєкту Київської МАН EDU.MEDIA.KYIV за рахунок гранту від Київського міського голови у галузі освіти. Всі учасники знімальної групи фільму «Дистанційка» були нагороджені грамотами та подарунками від Київської Малої академії наук.

Під час заходу також було презентовано новий цьогорічний проєкт Київської Малої академії наук для педагогів – Академія Сучасних Освітніх Технологій (АСОТ), керівницею якого є методист Київської МАН, СЕО в тренінговому центрі «Life&Business», тренерка Міжнародної коучингової федерації, сертифікований (ECF) організаційний бізнес-коуч, ТОР фасилітаторка Наталя ДЗЮБА.

Фіналом заходу став розіграш подарунків серед учнів, які зареєструвались на навчання у Київській МАН. Розіграш провела випускниця Київської МАН, учасниця проєкту «Освітні Амбасадорки» Діана КРАВЧЕНКО. За допомогою сервісу «Рандом» були розіграні 18 подарунків від нашої академії. Зі списком переможців можна ознайомитись на офіційному сайті та сторінках Київської МАН у соціальних мережах.

Попри те, що свято закінчилось, приєднатись до Київської МАН ще не пізно, адже реєстрація продовжується, і всі охочі познайомитися з нашими перевагами та можливостями можуть переглянути відеозаписи настановчих сесій відділень на сайті або на  сторінці  Київської МАН у фейсбуці, обрати власний науковий напрямок та втілити свої ідеї у життя разом із Київською МАН.

А зустрічі-знайомства ще продовжуватимуться – у рамках настановчої сесії Київської МАН на вас чекають онлайн зустрічі з керівниками наукових секцій. Слідкуйте за новинами на сайті та на ФБ  сторінці Київської МАН –викладачі Київської МАН завжди раді спілкуванню із вами у будь-якому форматі!

Бажаємо всім плідної праці і розпочинаємо разом новий інноваційний навчальний рік!

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку