Головна  →  Новини  →  30 вересня 2020

Екскурсія МАНівців до Музею науки

29 вересня у Київській МАН відбулась подія, котра доводить: наука єднає людей із різним фізичним станом, адже можливість відкрити непізнані острівки Всесвіту  мають всі однакову. Для педагогів закладу є особливо значущим, що в освітньому процесі у Київській МАН беруть участь діти з особливими потребами. Саме для них відділення економіки організувало тестовий двогодинний візит вихованців закладу та їх батьків у надсучасний, щойно відкритий, двоповерховий "Музей науки" Малої академії наук України. Захід був інклюзивним, у ньому брали участь діти, які знаходяться під опікою наших постійних партнерів - соціального проєкту "Особливі" та БФ "З теплом у серці". Подія відбулася у рамках проєкту відділення економіки -"Економісти без меж".

Учні 1-11 класiв із захватом занурилися в інтерактивний науково-освітній простір, де заборонено не торкатися. На дві години вони одержали доступ до всієї експозиції - це близько 120 інтерактивних експонатів та інсталяцій із усього світу!  У супроводі експертів - інтерпретаторів вони будували власну історію наукових пошуків та відкриттів, вільно обираючи порядок і кількість досліджених експонатів.

Над експозицією, що складається із 7 блоків, працювали команди з України, Канади, США, Польщі та Швеції. Під час карантину в просторі підтримуються посилені заходи безпеки.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку