Головна  →  Новини  →  13 жовтня 2020

Світла пам'ять про Донську Лілію Борисівну

Світла пам'ять про Донську Лілію Борисівну

Департамент освіти і науки з сумом та почуттям глибокої скорботи повідомляє, що пішла з життя Донська Лілія Борисівна, яскравий управлінець, педагог, людина високої культури. 

Свій трудовий шлях Лілія Борисівна пройшла від вчителя російської мови, заступника директора з виховної роботи школи до директора столичного навчально-виховного комплексу.

Всі ці роки її трудова біографія складалася з буденних турбот про покращення столичної освіти та модернізації освітнього процесу. За час роботи на посаді директора закладу освіти Донська Л.Б.  організувала сталий колектив педагогів-однодумців, справжніх професіоналів своєї справи. Очолювана нею школа стала моделлю сучасної економічної освіти дітей в умовах ринкових відносин не тільки у місті Києві, а й в Україні.

Сприяли в цьому її особисті лідерські якості, багатий досвід та професіоналізм. Лілія Борисівна завжди характеризувалася дисциплінованістю, компетентністю при прийнятті та виконанні рішень. Вона мала високий авторитет серед колег. З її думкою рахувалися освітяни столиці.

Багаторічна праця Лілії Борисівни на освітянській ниві столиці була відзначена багатьма нагородами.

Департамент освіти і науки висловлює щирі співчуття рідним і близьким з приводу важкої втрати.

У цей скорботний час ми всі глибоко сумуємо разом з Вами – усіма, хто знав, поважав та буде берегти про Лілію Борисівну кращі спогади і світлу пам'ять.

Вона назавжди залишиться в нашій пам’яті колегою, другом, виваженим та мудрим керівником, людиною, яка творила освіту столиці.

Царства небесного її душі і вічної пам’яті.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку