Головна  →  Новини  →  12 листопада 2014

Благодійний концерт «Даруємо радість дітям!»

 

В рамках відзначення «Дня позашкільника»  10 листопада 2014 році на сцені театру  юного глядача творчі колективи Центру творчості дітей та юнацтва Оболонського управління освіти організували два  благодійних  концерти - «Даруємо радість дітям». Глядацька зала гучними аплодисментами вітали  прем'єрні номери театру - танцю «Модус-Ніка», фольклорний гурт «Маків-цвіт», а також сан-трек з кінофільму «Пірати карибського моря» у виконанні ансамблю гітаристів «Сальвадор».

    Упродовж концерту в залі панувала атмосфера любові, тепла та осіннього затишку, проте неможливо випустити з уваги те, що не скрізь у наш час люди відчувають те саме. Про це нагадала нам Юлія Маляренко  заспівавши пісню - «Мальви» В.Івасюка.


   Управління освіти висловлює  особисту подяку всім гостям, учасникам за чудовий вечір, зігріті серця та розділену радість та передусім слова вдячності висловлюємо батьківським комітетам Центру творчості дітей та юнацтва  за надану можливість  юним талантам  виступати на  сцені Театру юного глядача. 

Перейти до спискуВерсiя для друку