Головна  →  Новини  →  13 жовтня 2020

Спортивне свято до Дня Захисника України та Дня українського козацтва у Київському вищому професійному училищі деревообробки

13 жовтня відбулося традиційне спортивне свято «Козацькому роду нема переводу», присвячене Дню Захисника України та Дню українського козацтва серед здобувачів освіти першого курсу Київського вищого професійного училища деревообробки.

Учасникам змагань, що були поділені на козацькі курені, довелося пройти через дев’ять випробувань. Саме  стільки було колись порогів на Дніпрі. Команди-курені презентували себе та взяли участь у таких випробуваннях, як „Підготовка до бою“, „Сильний козак“, „Повзунець“, „Похід на турків та повернення додому“, „Як козаки у футбол грали“ тощо.

Захід відбувався на свіжому повітрі, за гарної осінньої погоди, з бадьорим настроєм та жагою до перемоги. Переможці здобули заслужені нагороди, а закінчилося дійство, як і годиться, частуванням козацькою кашею.

Проведення таких заходів допомагає учнівській молоді краще пізнати історію своєї країни, її традиції, адже сьогодні, як ніколи, потрібно дбати про культурне і духовне відродження нації і пишатися тим, що ми – українці!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку