Головна  →  Новини  →  12 листопада 2014

Навчальна поїздка молодіжної делегації України до Ради Європи

Інформуємо, що на виконання Рамкової програми співробітництва у сфері молодіжної політики між Міністерством молоді та спорту України і Департаментом молоді Ради Європи Міністерством було досягнуто домовленостей з Радою Європи щодо організації навчальної поїздки молодіжної делегації України до Ради Європи, яка відбудеться 4-9 грудня ц.р. у м. Страсбург.

        Молодіжна делегація України складатиметься з 20 експертів, що представлятимуть національні неурядові молодіжні організації, асоціації та платформи, регіональні молодіжні неурядові організації, державні органи влади, відповідальні за молодіжну політику на національному та регіональному рівнях, наукові та дослідницькі установи.

        Учасники будуть обиратись організаторами відповідно до наступних критеріїв: високий рівень мотивації, досвід роботи в питанні формування молодіжної політики, розвитку молодіжної роботи та неформальної освіти в Україні, представленість різних груп та регіонів України.

  • Перевага буде віддаватись кандидатам з робочим знанням англійської мови.
  • Всі витрати на участь обраних делегатів покриваються за рахунок Ради Європи.
  • Відбір учасників буде здійснено на основі аплікаційної гугл-форми
  • Кінцевий термін подачі заявок 13 листопада 2014 року. Відібраним учасникам буде повідомлено про участь у навчальній поїздці 14 листопада 2014 р.

Детальніше про захід англійською мовою 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку