Головна  →  Новини районів  →  15 жовтня 2020

День захисника України у школі № 40

День захисника України у школі № 40
13 жовтня, традиційно, у переддень свята, у закладі загальної середньої освіти № 40 провели декілька заходів під загальним гаслом «Козацькому роду нема переводу!». Урочитстості проходили з метою вшанування мужності та героїзму захисників України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у сучасної молоді.

Учні школи підготували тематичну виставку малюнків та поробок, стіннівок та сувенірів - кожен клас фантазував із натхненням! Класні керівники  провели у своїх колективах години спілкування, усні журнали, бесіди «Ми – нащадки козацької слави», спрямовані на виховання в учнів патріотизму, інтересу до вивчення історії свого народу, бажання стати нащадками славних лицарів українських – козаків. Історія козацтва - жива, багато хто з нас сьогодні має козацькі прізвища.
 
У багатьох класах виховні години пройшли у атмосфері родинного затишку, традиційної козацької гостинності - це й частування, й жартівливі подарунки нашім юним козакам - учням сорокової та їх мудрим наставникам.  З Днем українського козацтва! З Днем захисника України!
 
Перейти до спискуВерсiя для друку