Головна  →  Новини  →  20 жовтня 2020

Неформальне навчання для робітників сфери громадського харчування у Вищому професійному училищі № 33

Щомісяця на базі Вищого професійного училища № 33 м. Києва проходить процедура оцінювання та підтвердження кваліфікації за результатами неформального навчання за робітничою професією «Кухар 3-6 розрядів», яка передбачає проведення теоретичного та практичного кваліфікаційного іспиту. Дана форма навчання запровадження для тих робітників сфери громадського харчування, які за час своєї роботи оволоділи певними професійними навичками, але за різними життєвими обставинами не мають при цьому документального підтвердження своєї кваліфікації.

Наразі група робітників сфери громадського харчування, які працюють у шкільних їдальнях, підтвердила робітничу кваліфікацію з професії «Кухар» за результатами неформального навчання за рахунок коштів, виділених Київською міською державною адміністрацією.

Зичимо успіху на шляху випробувань своїх можливостей та досягнень!

На сайті Вищого професійного училища № 33 м. Києва  в розділі «Неформальне навчання» www.vpu33.com.ua розташована детальна інформація щодо умов проходження навчання, переліку документів та графіка засідання кваліфікаційної комісії.

Ласкаво просимо на навчання!

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку