Головна  →  Новини районів  →  12 листопада 2014

У жовтні – листопаді в спеціалізованій школі № 252 проходив фестиваль « Моя країна – Україна»

Крім таких заходів, як  виставка-конкурс стилізованих букетів, майстер-класів дитячої творчості, виставки фотографій, малюнків патріотичного спрямування, благодійного ярмарку, концерту української пісні, днів національного символу, українського віночка, параду вишиванок, у програму фестивалю входило проведення благодійних акцій: «Допоможи хворій дитині» (збір коштів для допомоги онкохворим дітям, було зібрано 4297 гривень і на ці гроші придбані необхідні речі для дитячого відділення Центру раку. Акція проходила спільно з благодійною організацією «Краб»).

Також проходила акція «Допоможи дітям - інвалідам, що перебувають у Ладижинському інтернаті, Вінницька обл., ми зібрали багато дитячих речей, іграшок, канцтоварів, солодощів,  які були відправлені за призначенням.

Успішно пройшла також благодійна акція «Поверніться живими», на зібрані кошти ми придбали необхідні речі для воїнів АТО добровільного батальйону «Київщина», а саме: 22 бушлати,теплі речі, термобілизна, шкарпетки, спальний мішок, взуття, комплекти форми… Але акція ц буде, мабуть, довготривалою, бо вже після передачі всього придбаного волонтерам, продовжують надходити нові кошти та речі від учнів школи та батьків.

Перейти до спискуВерсiя для друку