Головна  →  Новини  →  21 жовтня 2020

Вебінар для вчителів математики від Київської МАН

Вебінар для вчителів математики від Київської МАН
Шановні педагоги  закладів загальної середньої освіти столиці! Канікули - саме той час, коли можна приділити більше уваги чомусь яскравому та креативному, що робить життя більш насиченим та цікавим. Тому, якщо ваші учні ще не встигли зареєструватися для участі у STEAM-конкурсі "Видатні математики"3, саме час зараз це зробити, тому що реєстраці подовжено!

Як в умовах змішаного навчання провести динамічний проєкт математичного спрямування?  Запрошуємо учнів Києва до участі в конкурсі, де вони зможуть проявити дослідницькі здібності, вміння працювати в команді, навички отримання та представлення необхідної інформації. Діти на час проєкту стануть не тільки науковцями, дослідниками, аналітиками, але й квест-мейкерами, дешифрувальниками, творцями 3d-моделей, режисерами та операторами. В учасників змагання буде нагода переконатися в значущості та практичності математичних знань та самотужки продемонструвати здобутки видатних математиків.

 

Ми не пропонуємо нові підходи та ідеї, ми втілюємо їх у життя та даємо змогу учням столиці  долучитися до захопливого вивчення математики!

Вебінар для вчителів математики м. Києва "Популяризація математики засобами STEAM освіти. Участь в STEAM-конкурсі "Видатні математики"3.

Вебінар відбудеться 23 жовтня о 12.00 на плотформі Zoom.
Участь у заході за zооm-посиланням: https://us02web.zoom.us/j/82042975855pwd=ajh0Y2V6alAwN1Z2YytQSEdvaUQrUT09 

Ідентифікатор конференції: 820 4297 5855
Код доступу: 222935
Перейти до спискуВерсiя для друку