Головна  →  Новини  →  3 листопада 2020

Вітаємо переможців вебквесту «Загублений паспорт»!

Вітаємо переможців вебквесту «Загублений паспорт»!

У жовтні 2020 року Київська Мала академія наук провела вебквест «Загублений паспорт», у якому брали участь школярі 5–11 класів. До конкурсу доєдналися не тільки школярі столиці, а й з інших регіонів. Всього зареєструвалися 76 дітей, з яких 30 змагалися у ІІ (творчому) етапі й будуть нагороджені грамотами Київської МАН.

Після проходження вебквесту потрібно було виконати творче завдання – написати резюме від імені Михайла Грушевського, який балотується на голову держави. Для школярів це видалося нелегко, тому що потрібно було знайти й обробити великі об'єми інформації, опанувати різні фоторедактори, бути і дослідником, і аналітиком, і дизайнером.

Учителі вражені навичками та результатами учнів. Завдяки таким онлайн-технологіям, як вебквест, учні мають можливість у невимушеній формі отримати необхідні знання.

Члени журі перевірили всі резюме на відповідність умовам конкурсу. На підставі рішення журі, переможцями визначено учасників, чиї творчі роботи визнано найбільш змістовними, оригінальними та майстерними. Переважна більшість учасників конкурсу є вихованцями відділення історії Київської МАН. Вищу оцінку отримали роботи Іван а Бердичевського, Дарини Дорошкевич, Вікторії Сахнюк. Також члени журі вирішили нагородити почесними грамотами за старанність та креативний підхід до виконання творчого завдання Кирила Коваля та Михайла Трухана.

Перейти до спискуВерсiя для друку