Головна  →  Новини  →  5 листопада 2020

Команда Київської Малої академії наук готова до перемог

53 вихованця Київської Малої академії наук готові представити свої роботи на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, який розпочнеться 5 листопада 2020 року. Вони досліджували мову та філософію, історію та геологію, математику та фізику, приладобудування та інформаційні технології, кожний знайшов наукове питання, що потребувало саме їх знань та здібностей. І вже 8 листопада ми будемо знати імена переможців. 

Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України, який є одним із провідних заходів МАН, цього року проводиться у новому форматі, який передбачає змагання не науково-дослідницьких робіт, а дослідницьких проєктів. Журі оцінюватиме ретельність виконання досліджень, вміння конкурсанта формулювати думки лаконічно і вкладати їх в задані рамки (постерний захист), презентувати дослідження у  формі запитань-відповідей, а також орієнтування автора роботи у темі проєкту й галузі знань загалом. Всі конкурсні роботи пройдуть перевірку на плагіат.

ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт проходитиме вонлайн-режимі  через платформу Zoom, і всі учасники секції приєднуватимуться за єдиним посиланням у визначений за програмою Конкурсу час.  Це буде наймасштабніша онлайн подія в країні.

Бажаємо успіхів юним дослідникам! Віримо в перемогу! 

Перейти до спискуВерсiя для друку