Головна  →  Новини  →  11 листопада 2020

Навчальний тренінг у Київському професійному ліцеї транспорту

Навчальний тренінг  у Київському професійному ліцеї транспорту

У Київському професійному ліцеї транспорту, який здійснює підготовку кваліфікованих робітників для автомобільної галузі, проведено навчальний тренінг від представництва ІХР в Україні бренду BILSTEIN. Творча лабораторія зібрала майбутніх автомобілістів для засвоєння новітніх технологій та знайомства з новинками сучасного автовиробництва.

Здобувачі освіти мали змогу наочно ознайомитися з особливостями будови сучасних підвісок, з технологіями їх встановлення та експлуатації, а також практично оволоділи цими прийомами.

Освітній процес у закладах професійної (професійно-технічної) освіти налаштований так, щоб встигати за змінами, які відбуваються в науці, техніці, інноваційних технологіях, зокрема в машинобудуванні.

Довідка:

BILSTEIN (БІЛЬШТАЙН) – це ім’я майже 60 років асоціюється з такими поняттями, як інновації, якість, лідерство.

Амортизатори BILSTEIN - легенда автомобільної індустрії та міжнародного автоспорту. Починаючи з 1954 року, коли однотрубні газові амортизатори BILSTEIN вперше стали серійно встановлювати на автомобілі Мерседес-Бенц, компанія BILSTEIN пройшла стрімкий шлях розвитку, стала лідером серед розробників та виробників амортизаторів.

Сьогодні високій репутації марки BILSTEIN довіряють BMW, Ferrari, Maseratti, General Motors, Jaguar, Daimler-Chrysler, Porsche, Subaru. Щоденно на заводах BILSTEIN 2000 осіб випускають більше 40 000 амортизаторів. Унікальні розробки, сучасні технології, справжня німецька якість – ось візитна картка BILSTEIN.

Перейти до спискуВерсiя для друку