Головна  →  Новини  →  13 листопада 2020

Нові перемоги у Київській Малій академії наук

Нові перемоги у Київській Малій академії наук

Освітянська молодь Київської МАН взяла участь у міжнародному науково-технічному конкурсі International Warsaw Invention Show 2020. Це вихованці відділення технічних наук Станіслав СКОРОБОГАТОВ, студент І курсу НТУУ «КПІ імені Ігоря Сікорського», - (золото), Володимир КАРАН, студент І курсу НТУУ «КПІ імені Ігоря Сікорського», - (золото), Гліб КАРЯГІН, студент І курсу НТУУ «КПІ імені Ігоря Сікорського»,- (срібло) та Варвара БАБИЧ, студентка І курсу НТУУ «КПІ імені Ігоря Сікорського», - (срібло), вихованка відділення математики Євгенія Анастасія РУДИК, студентка І КНУ імені Тараса Шевченка, - (срібло) та випускник Київської МАН, який займався у відділеннях комп’ютерних наук та технічних наук, а нині студент ІІ курсу НТУУ «КПІ імені Ігоря Сікорського» Назар ПОНОЧЕВНИЙ - (бронза).

IWIS – найбільша у Польщі та одна з найбільших у Європі подій, присвячених інноваційності та винахідництву, метою якої є сприяння інноваційному ставленню та заохочення молоді до інноваційного сприйняття світу. Цього року молоді науковці з більше ніж 20 країн  представили 250  нових рішень у 12 категоріях: від екології та охорони довкілля, механіки, електроніки, енергетики до медичних рішень. Цього року захід відбувалася онлайн.

Вітаємо переможців та їх наукових керівників Олега Володимировича Козленка, Анатолія Вячеславовича Мініцького, Ганну Володимирівну Сарибогу,  Тетяну Леонідівну Єфімову, Наталію Мирославівну Панасенко, Станіславу Станіславівну Ігнатову з  перемогою! Бажаємо всім успіхів і нових досягнень!

Перейти до спискуВерсiя для друку