Головна  →  Новини  →  17 листопада 2020

Участь у XXIII Чемпіонаті України Спілки Професіоналів України здобувачів освіти столичного Центру професійної освіти, інформаційних технологій, поліграфії та дизайну

Участь у XXIII Чемпіонаті України Спілки Професіоналів України  здобувачів освіти столичного Центру професійної освіти, інформаційних технологій, поліграфії та дизайну

Здобувачі освіти Центру професійної освіти, інформаційних технологій, поліграфії та дизайну м. Києва взяли участь у XXIII Чемпіонаті України Спілки Професіоналів України в індустрії краси, який проходив цього року 1-14 листопада у форматі ONLINE.

За правилами Чемпіонату змагання проходили за номінаціями: «Нігтьова естетика», «Перукарське мистецтво – жіночий образ», «Перукарське мистецтво – чоловічий образ», «Макіяж», «Моделювання брів», «Брови за 30 хвилин».

Учасниці закладу освіти у номінації «Комерційна жіноча стрижка» посіли призові місця:
І місце Корома Анна (група ПМ2), ІІІ місце Шевчук Ксенія (група 16).

Майбутні майстрині краси глибоко переконані, щоб бути успішними у професії, треба постійно розвиватись: досконало володіти питаннями з гігієни і охорони праці, володіти знаннями з матеріалознавства, хімії, біології, знати закони колористики, вміти контактувати з людьми, мати знання з етики та основ психології.

Всі ці знання, уміння, навички учні отримують від професіоналів своєї справи - майстрів виробничого навчання та викладачів професійно-теоретичної, загальноосвітньої підготовок, закріплюючи на практиці в перукарнях, салонах та конкурсах професійної майстерності різних рівнів. 

Довідка:

Спілка Професіоналів України в індустрії краси (СПУ) - громадська організація, яка об'єднує перукарів, візажистів, майстрів нігтьової естетики, бровістів й інших фахівців індустрії краси з усієї країни.

Основні завдання організації - підвищення престижності професій індустрії краси, поліпшення якості послуг, що надаються в салонах краси, підвищення кваліфікації майстрів та стандартизація освітніх послуг в індустрії, розвиток і популяризація конкурсного руху на національному та міжнародному рівні.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку