Головна  →  Новини  →  16 грудня 2020

Київській МАН 10 років!

Київській МАН 10 років!

10 років Київської МАН у статусі окремого позашкільного закладу, насправді, стали найвідповідальнішим періодом у його історії, адже потрібно було успіхом і здобутками довести, що рішення Київської міської ради від 29.04 2010 №577 /4015 «Про створення комунального позашкільного навчального закладу «Київська Мала академія наук учнівської молоді» було абсолютно правильним та безальтернативним.

Весь 2020 рік Київська МАН готувалася до кульмінації свята: видавали збірки наукових робіт та мотиваційних листів вихованців, юні науковці брали участь у заходах, присвячених ювілею.  15 грудня відбулась урочиста церемонія онлайн святкування ювілею Академії! https://kman.org.ua/ua/

До привітань приєдналися директор Департаменту освіти і науки м. Києва Фіданян Олена Григорівна, Президент НАН України, академік Загородній Анатолій Глібович, Президент Малої академії наук України, академік Довгий Станіслав Олексійович. Усі гості святкової церемонії побажали нових звершень та досягнень не тільки в Україні, а й в усьому світі!

Родзинкою церемонії стало привітання ветеранів Київської МАН: це люди, котрі присвятили закладу значну частину свого життя та залишили їй  трішечки своєї душі.

З нагоди святкування 10-річчя київська МАН заснувала особливу номінацію -- "Амбасадори Київської МАН". Цією відзнакою нагороджується ті, хто упродовж багатьох років, не  працюючи у Академії, але всіляко підтримували заклад, допомагали МАНівцям столиці досягати успіху. 

За словами директора КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді» Поліщук Ірини Юріївни, одним із основних досягнень Київської МАН за останнє десятиріччя стало створення справжньої Команди професійних однодумців. Це дозволяє з великим оптимізмом дивитися у майбутнє.

Перейти до спискуВерсiя для друку