Головна  →  Новини  →  22 грудня 2020

Створено підручник Київським вищим професійним училищем швейного та перукарського мистецтва

Створено підручник Київським вищим професійним училищем швейного та перукарського мистецтва

Важливою подією у Київському вищому професійному училищі швейного та перукарського мистецтва стала презентація підручника «Основи перукарської справи».

Підручник рекомендовано Міністерством освіти і науки України для здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти та викладачів освітніх закладів, слухачів курсів перукарського мистецтва. Він адаптований до Стандарту професійної (професійно-технічної) освіти з професії 5141 «Перукар (перукар-модельєр)».

Матеріал підручника дає змогу здобувачам освіти, кожному педагогу застосовувати його в роботі відповідно до навчальних модулів і професійних компетентностей, досягти результатів, що відповідатимуть вимогам до кожної професійної кваліфікації.

Схвальні відгуки про підручник висловили рецензенти та соціальні партнери, зокрема: керівники Державного навчального закладу «Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області», Державного професійно-технічного навчального закладу «Сумський центр професійно-технічної освіти з дизайну та сфери послуг», директор компанії «ЕСТЕЛЬ УКРАЇНА», виконавчий директор компанії Рема Україна, ексклюзивний представник бренду Vitality`s в Україні, координатор технологічного тренінгового центру «Академія стилю «THE BEST».

Авторський колектив закладу освіти висловлює щиру подяку колегам за сприяння у створенні підручника.

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку